Wednesday, December 19, 2012

Jõulusoovid...

Täna õhtul saab siis nädalake täis, kui Piiga meile jõudis.
Eile õhtul arvas perenaine, et aeg on hakata kassikest harjutama sellega, et inimene soovib teda aeg-ajalt ka puudutada. Lihtsam mõelda, kui teha... Perenaine otsustas traumade vältimiseks kiisu sülle ubida koos pesas oleva vooderdusega. Kiisu hirm tõusis mitmekordseks - seda oli kuulda hingamisest, mis muutus vilisevaks ja häälekaks, aga perenaise soov jäi peale ja süles koos kogu vooderdusega kassike siis oli. Kõrvad olid tihedalt vastu pead surutud, silmad suured nagu tõllarattad ja hingamine kähe ja vilisev, iga perenaise liigutuse peale kiisu võpatas. Aga ühe näpuga pea pealt silitamisega saime kahe peale hakkama :D

Täna on jälle päev... Ja homme... Ja ees on veel palju päevi... Aga kannatust meil ju jagub ja aega on ka. Steriliseerima ei saa me enne, kui vähemalt kuu on möödas ja seni jätkame sotsialiseerimisharjutustega.

Rahuliku Jõuluootust kõikidesse kodudesse ja et uks ikka nõrgema ees lahti läheks ja INIMENE, see suur ja tugev, jaksaks märgata ja ei peaks paljuks abistada neid, kes ise abi paluda ei oska!

Soovivad hoiukodu omad kiisud Pesukaru, Simi, Cismilla (koduselt Tuusti), Riti ning hoiukiisud Trixibelle ja Piiga. Ka koridorikass Ramses ja Perenaine ühinevad heade Jõulusoovidega. Perenaisel on küll ka eraldi veel üks soov: Nii hoiukiisud kui koridorikass Ramses tahaksid väga päris oma kodu ja päris oma inimest, kelle sülle pugeda ning kellele oma kõvemad nurrulaulud laulda. 

1 comment:

  1. Teen Piigale ja teistele teie suure pere liikmetele pika jõulupai. Tibu tervitab Piigat ja palub öelda, et tema kardab ka, aga pai on ikka väga hea. No nii hea, et nurr tuleb kohe peale ja saba hakkab tudisema.
    Perenaisele suur tänu, et olemas oled!

    ReplyDelete